Rólunk

Ivett és Peti

Bízunk benne, hogy mindenki megtalálja, amit keres a kisállatszeretők birodalmában.

Ehhez több mint száz termék áll rendelkezésre a kutyafekhelyeken, a nyakörvökön, a pórázokon át a samponokig! A garancián, a gyors kiszállításon túl előnyünk még a teli raktárkészlet.
A szintén most induló blogban hétről hétre fontos vagy érdekes, különleges információkat osztunk meg kedvenceink világából. Kérjük, böngéssz a termékeink között! Mert érdemes.

Üdvözli a látogatót, Ivett és Peti a mancsmestertől.
Hiszünk abban, hogy
egy jó ügy érdekében sokan megmozdulunk és együtt segítünk a gazdátlan állatoknak. Úgy mint Gömbi esetében is történt.

Széles választék a kedvenceidnek

Itt mindent megtalálsz egy helyen amire cicádnak, vagy kutyádnak szüksége van. 

Visszajelzések

Rólunk mondták

Júlia

Gyors, Pontos szállítás, és a sampon kíválló illatot ad a cicám bundájának.

Karcsi

” Russel terrierem nagyon megszerette ezt az ágyat, eddig csak ritkán aludt a helyén, de ebből ki sem akar jönni szinte. Húzza, vonja, játszik vele, tehát tartós darab, pedig féltem, hogy nem lesz az. Könnyen lehet tisztítani, és tartja a formáját. Nagyon puha és kényelmes. Mindenkinek ajánlom akinek fontos, hogy a kutyájának igazán jó helye legyen, ahol nyugodtan tud pihenni. Egyébként dísznek sem utolsó, nagyon jól mutat bárhol.,,

Sándor

Óriási öröm számomra, hogy végre ilyen gyors kiszállítással is elérhetőek ezek a termékek. Így sorban állás helyett, otthonról, kényelmesen rendeltem meg az ápolási készletem.

Réka

Kis cicánk nagyon félős és már reggel 5-kor ébresztett. Miután szerettem volna gondoskodni róla és a félelmét enyhíteni, láttam ezt a Relax ágyat. Azóta 7-ig hagy aludni és mindig oda fekszik vissza. Nagyon boldog vagyok, hogy végre megtalálta a kis helyét, mert eddig sehol máshol nem akart pihenni. Látszik, hogy biztonságban érzi magát, sokkal boldogabb.